Нови ТВ канали на BoomTV

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ на задоволство на корисниците објавува збогатување на платформата на БООМ ТВ со два нови ТВ канали. Од денеска корисниците на БоомТв ја имаат можноста да уживаат во атрактивните содржини на Investigation Discovery и на забавниот тв канал DM Sat.

Овие два тв канали влегуваат во основниот пакет на Боом Тв и корисниците ги добиваат без дополнителен надомест, а ќе можат да ги следат содржините откако ќе ги прескенираат каналите. Ова е уште еден доказ дека Боом Тв се грижи да ги задоволи и најпребирливите барања за ТВ канали на корисниците.

канал 35 - Investigation Discovery
канал 65 - DM Sat

© 2010 BoomTV ONE